Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διακόσμηση σπιτιού

Μπορεί η ανανέωση του καθιστικού να σας τρομάζει οικονομικά αλλά δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες, εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν trends για φέτος το χειμώνα. Εμπνευστείτε λοιπόν και καλέστε μας να σας δώσουμε λύσεις για την διακόσμηση του καθιστικού σας. Επωφεληθείτε από τις προσφορές που έχουμε για φέτος τα χριστούγεννα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αφρολέξ και μαξιλάρια καναπέ

Κέντρο κοπής αφρολέξ και ραφής καλύμματων

Στο εργαστήριο μας μπορείτε να αγοράσετε το αφρολέξ που χρειάζεστε σε πολύ λογική τιμή. Κάνοντας ένα χρωματικό συνδυασμό από τη συλλογή των υφασμάτων μας δημιουργείτε μια σύνθεση έτσι όπως την έχετε φανταστεί. Αγοράζοντας λοιπόν αφρολέξ και ύφασμα από εμάς σας κάνουμε δώρο τα ραπτικά. Η ραφή μας είναι πάντα με φερμουάρ ώστε να βγαίνει το ύφασμα και να πλένεται.

Μαξιλάρια παλέτας

Πολλοί από εμάς έχουμε μπει στη σκέψη να φτιάξουμε κάτι απλό και λειτουργικό για τον εξωτερικό μας χώρο. Η παλέτα είναι το απόλυτο "έπιπλο" για αυτή τη λύση.
Καταρχήν είναι βαριά κατασκευή από τη φύση της γιατί είναι προορισμένη να αντέχει μεγάλα φορτία.
Είναι εύκολο να την βρει κανείς, όπου και να κοιτάξεις μπορείς να βρεις μια παλέτα παρατημένη ή να την αγοράσετε σε φθηνή τιμή.
Τρίψιμο, και ένα βαψιματάκι και το καθσιτικό μας είναι έτοιμο. Αν θέλετε του βάζετε μισή παλέτα από πίσω για πλάτη.
Επιλέγοντας μαξιλάρια αναπαυτικά, έχετε έναν καναπέ που θα ζήλευαν πολλοί κατασκευαστές.